HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (2024)

Het is ons ook overkomen. Je gaat naar de app store van je Amazon Fire Stick-apparaat, zoekt naar "HBO Max" en ... Waar is HBO Max? We weten niet of het een licentieprobleem is in Spanje of dat de applicatie niet is vertaald voor Amazon-streamingapparaten, maar vandaag kunnen we er geen installeren officiële HBO Max-app op onze Fire TV Stick-apparaten van Europese winkels. Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is. In de volgende regels vertellen we je alles wat je moet weten om de inhoud van je HBO Max-lidmaatschap op je televisie af te spelen met Fire TV. Gelukkig zijn er drie verschillende methoden om het te doen, zodat u de manier kunt kiezen die u het gemakkelijkst lijkt.

Index

 • 1 Waarom staat de HBO Max-app niet op Fire TV?
 • 2 Methode 1: vanuit een webbrowser
  • 2.1 Het terugsturen van uw rekening naar het land van herkomst is een belangrijke stap
 • 3 Methode 2: Van Downloader
 • 4 Methode 3: Vanaf uw mobiele telefoon
 • 5 Veelvoorkomende problemen bij het installeren van HBO Max op de Fire TV-stick
  • 5.1 Houd uw Fire TV-stick bijgewerkt naar de nieuwste versie
  • 5.2 Download de nieuwste APK-optie
  • 5.3 Controleer verschillende online repositories
   • 5.3.1 APK Mirror
   • 5.3.2 Pure APK
   • 5.3.3 F-Droid
  • 5.4 Als niets werkt, gebruik dan de lastige methode. Het is het meest effectief

Waarom staat de HBO Max-app niet op Fire TV?

Wij Europeanen hebben momenteel niet de officiële HBO Max-applicatie voor Amazon Fire TV. Echter, de app bestaat en is beschikbaar voor klanten die een van deze apparaten hebben ingeschakeld VS. We weten niet of de reden waarom deze applicatie ons land niet heeft bereikt, te wijten is aan Amazon, Warner of beide. Als we echter iemand de schuld zouden geven, zou het hoogstwaarschijnlijk weer een blunder zijn van HBO Nordic, dat nog steeds het HBO-filiaal is dat het Europese terrein beheerst en al meer dan eens heeft laten zien dat ze niet zo bekwaam zijn als ze zouden moeten zijn.

Om welke reden dan ook, het probleem is dat je HBO Max niet op je Fire TV-stick kunt kijken, tenzij je een paar trucjes gebruikt. Als je dit probleem wilt oplossen, laten we je drie methoden over zodat je de app op je Amazon-dongle kunt installeren terwijl er geen officiële oplossing is.

Methode 1: vanuit een webbrowser

HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (4)

Zonder er omheen te gaan, is het interessante hier dat, aangezien HBO Max een wereldwijde service is, de Amerikaanse applicatie werkt met uw account in Spanje. Je kunt deze app op drie verschillende manieren krijgen en je krijgt op alle manieren hetzelfde resultaat. In dit eerste deel leer je het installeer hem direct vanuit de Amerikaanse Amazon app store.

Om de Amerikaanse HBO Max-app via deze eerste methode op je Fire TV Stick te installeren, heb je het apparaat op dit moment niet nodig. Koop gewoon een computer waar je kunt toegang tot de webversie van Amazon. Log in met hetzelfde account dat je gebruikt op de Fire TV Stick en volg onderstaande stappen gevolgd:

HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (5)

 1. Ga naar de rechterbovenhoek, waar je naam staat, gevolgd door "Accounts en lijsten.
 2. Ga naar "Mijn rekening»
 3. Zoek de sectie onder de pictogrammen Digitale inhoud en apparaten en klik op «Inhoud en apparaten.
 4. Zoek in dit nieuwe menu de nieuwe bovenste balk die zojuist is geopend en klik op «voorkeuren.
 5. Klik nogmaals op het gedeelte «Land-/regio-instellingen.
  HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (6)
 6. Geven aan "cambiar» en vul de veldinstellingen in als land VS en het plaatsen van een adres van dat land. Onze aanbeveling is in deze gevallen dat u een hoteladres gebruikt, maar als u wilt, kunt u ook de Fake Address Copy-applicatie gebruiken. Het is echter raadzaam om op Google Maps naar een hotel te zoeken en het adres binnen enkele seconden te kopiëren.
 7. geven aan "Updaten" en de tovenaar zal ons dwingen Amazon te verlaten en terug te keren naar identificeer ons, alleen nu zullen we dat doen op Amazon.com.
 8. Zonder de browser te verlaten, kunt u dat nu doen download HBO Max daar vandaan. Zoek de app in de winkel en klik op 'Verkrijg de app'.

Zodra deze stappen zijn voltooid, herstart je Amazon Fire TV Stick en zodra het verbinding maakt met de server, is de applicatie automatisch gedownload. gedaan, Volg deze stappen:

 1. Start je nieuwe HBO Max-app en log in met uw accountgegevens.
 2. Controleer of alles correct werkt.
 3. Regio-instellingen terugzetten die we in de vorige stappen hebben gedaan om uw echte thuisadres te vervangen (stap 1 t/m 7).
 4. Klaar, je hebt HBO Max op je Fire TV-stick op een officiële en volledig legale manier.

Dit proces is momenteel het meest betrouwbaar, aangezien het de enige methode is waarmee we de app via de officiële Amazon-winkel kunnen installeren. Er zijn echter andere alternatieven waarover we u hieronder in de volgende regels zullen vertellen waarvoor het apparaat moet worden ontgrendeld.

Het terugsturen van uw rekening naar het land van herkomst is een belangrijke stap

Deze methode die we je zojuist hebben geleerd, is degene die het beste werkt om HBO Max op je Fire TV te installeren. U downloadt de officiële applicatie, dat wil zeggen degene die het bedrijf heeft samengesteld voor Amazon's Fire TV Stick. U moet er echter voor zorgen dat u de 12 stappen uitvoert die we in het vorige blok hebben genoemd.

Het zal niet alleen voor u werken om uw Amazon-account om te zetten naar een profiel in de Verenigde Staten. Als je het account later niet terugzet naar je eigen land, blijven al je digitale aankopen, zoals Kindle-boeken, inactief. Dit komt door rechtenkwesties in bepaalde landen. Beëindig daarom de tutorial niet voordat u uw account opnieuw heeft geconfigureerd met de regio die u aan het begin had. Als je er zeker van wilt zijn dat alles werkt, doorloop je de eerste XNUMX stappen, zorg je ervoor dat je zonder problemen kunt inloggen bij HBO Max, ga dan terug naar je browser en stel je account in zoals het oorspronkelijk was ingesteld.

Methode 2: Van Downloader

HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (7)

Een andere optie is om de HBO Max-app rechtstreeks te downloaden van een bewaarplaats zoals APK Mirror. Hiervoor heb je verschillende voorwaarden nodig. Allereerst moet u de optie «Installeer apps van onbekende bronnen». U kunt dit doen via Instellingen> Mijn Fire TV> Opties voor ontwikkelaars.

Zodra die stap is voltooid, gaat u naar de Amazon appstore en zoek de app Downloader. Doe nu het volgende:

 1. Voer Downloader in en ga naar browser.
 2. Typ in de browser 'Apptoid-tv'. Er verschijnt een melding dat het web een APK-bestand wil downloaden. Accepteren en installeren. Apptoide TV is een alternatieve app store voor je Fire TV Stick. In deze tweede stap zou je echter ook direct kunnen zoeken op 'APK Mirror' en zoeken naar de HBO Max-app zonder iets anders te installeren. Natuurlijk is de Apptoide-optie interessanter omdat je hiermee de applicatie op je televisie up-to-date kunt houden.
 3. opent nu Apptoid-tv en zoek naar de HBO Max-app.
 4. Installeer het en klaar. Begin met uw gegevens en geniet ervan.

Methode 3: Vanaf uw mobiele telefoon

HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (8)

Deze andere stap is vergelijkbaar met de vorige, maar met behulp van onze mobiele telefoon om het APK-bestand van de HBO Max-app voor de Fire TV Stick te verzenden.

 1. Activeer de installatie van applicaties met onbekende oorsprong op je Fire TV-stick. Ga naar Instellingen > My Fire TV > Opties voor ontwikkelaars en schakel 'Apps van onbekende bronnen installeren' in.
 2. Download op je mobiel de HBO Max-app voor Android TV uit de APK Mirror-repository. Je hebt het hier.
 3. Dat gedaan, nu hebben we nodig download de app 'Send Files your TV'zowel op onze Fire TV Stick als op de mobiel waarin we de HBO Max-applicatie hebben gedownload.
 4. Open de app op beide apparaten. Klik op de Fire TV-stick op de optie "Ontvangen" om u voor te bereiden op het ontvangen van bestanden. Klik op je mobiel op "Verzenden", zoek het APK-bestand en wacht tot de overdracht naar de tv is voltooid.
 5. Ga terug naar Fire TV Stick en installeer een bestandsbeheerder als 'Bestandsverkenner'. Open het, ga naar de downloadmap en zoek naar het APK-bestand dat u zojuist met uw mobiel hebt doorgegeven. Selecteer het bestand en klik op «Installeer app». Wacht tot het proces is voltooid en voila, je hebt al HBO Max op je Amazon Fire TV Stick-apparaat in slechts een paar stappen.

Veelvoorkomende problemen bij het installeren van HBO Max op de Fire TV-stick

HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (10)

Zolang de HBO Max-app niet officieel in de Amazon AppStore op ons continent verschijnt, zullen deze trucs moeten worden gebruikt. Het kan echter gebeuren dat de truc niet voor u werkt als u kiest voor de optie om de alternatieve apk.

Houd uw Fire TV-stick bijgewerkt naar de nieuwste versie

Voordat u met het proces begint, is het een goed idee om uw Amazon-dongle bij te werken naar de nieuwste beschikbare versie. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Ga naar 'Instellingen' in het hoofdmenu van Fire TV.
 2. Selecteer 'Mijn Fire TV'.
 3. Vul nu in bij 'Over'
 4. Voer de optie 'Controleren op systeemupdates' in. Wacht een paar seconden totdat de wizard de servers van Amazon controleert op updates voor uw apparaat. Als dat het geval is, accepteert u de installatie en wacht u een paar minuten totdat de Fire TV het proces heeft doorlopen en opnieuw is opgestart.
 5. Zodra dit is gebeurd, herhaalt u de stappen die we eerder in de zelfstudie hebben uitgelegd of gaat u verder met de stappen die we hieronder uitleggen.

Download de nieuwste APK-optie

Controleer bij het downloaden van de app voor uw apparaat of u de nieuwste versie van HBO Max APK voor uw apparaat. Controleer ook of u de android tv-versie, niet de variant voor mobiele telefoons. Over het algemeen zou de versie voor Android TV moeten werken op uw Fire TV Stick, aangezien het Amazon-apparaat ook een versie van dit systeem bevat. Het enige merkbare verschil is dat de Android TV die op de Fire TV draait een aangepaste versie is, maar niet genoeg om standaard apps er niet meer op te laten werken.

Controleer verschillende online repositories

Als de app die u hebt gedownload niet voor u werkt, probeer een andere opslagplaats. Als degene die je van Apptoide hebt gedownload je betrapt, probeer dan enkele van de applicatie-repository's die we je hieronder zullen geven:

APK Mirror

Dit is een vertrouwde repository. Om de HBO Max-app voor uw Fire TV-stick te downloaden, doet u dat klik op deze link en u kunt de volledige lijst met apps in APK-indeling zien die onlangs zijn geüpload. Probeer bij voorkeur de laatste versie. Als het echter niet voor u werkt, download dan een iets oudere versie en beproef uw geluk.

Wanneer -update, moet u het proces herhalen.

Pure APK

In APK Pure kunt u de te downloaden versie niet kiezen. De winkel laat ons direct de meest recente versie zien die naar zijn servers is geüpload. Precies hetzelfde als in de Google Play Store of een andere normale app store. Heb je de link voor download hier HBO Max voor je Fire TV.

F-Droid

In dit geval moet u f-droid store downloaden op je Fire TV-stick. Start vervolgens de app en zoek naar het HBO Max-installatieprogramma. Als je het proces dat we hierboven hebben uitgelegd al hebt uitgevoerd, moet je weten dat je hier praktisch dezelfde stappen moet volgen als in Apptoide TV. Kom op, er is geen verlies.

Het goede aan F-Droid is dat als je deze methode gebruikt, je de applicatie later gemakkelijk kunt updaten.

Als niets werkt, gebruik dan de lastige methode. Het is het meest effectief

Als dit alles nog steeds niet werkt, verwijdert u de app die u hebt geïnstalleerd en Probeer het proces voor het wijzigen van de regio uit te voeren. Het is het meest effectief van allemaal, hoewel het ook het meest omslachtig is.

Zodra deze stappen zijn gevolgd, zou u dat niet moeten doen Problemen met het installeren van HBO Max op al je Amazon Fire TV Stick-apparaten. We weten dat het een heel gedoe is om een ​​van deze processen te moeten doorlopen om zo'n eenvoudige applicatie te installeren op een apparaat dat zo gewoon is als de Fire TV. Totdat er echter een officiële oplossing is, zullen we onze toevlucht moeten nemen tot dit soort trucs.


HBO Max downloaden en installeren op de Amazon Fire Stick (2024)

FAQs

How do I get HBO Max on Firestick using downloader? ›

All you need to do is enable the APK installation option in the settings menu, and install the HBO Max APK file on your Fire TV device.
 1. Uninstall HBO Now if installed. HBO Max replaces HBO Now. ...
 2. Enable Sideloading on your Fire TV. ...
 3. Install the Downloader App. ...
 4. Download the HBO Max App for Android TV.

Why can't i download HBO Max on my Firestick? ›

HBO Max may not function properly with Firestick due to compatibility issues or outdated software or firmware. To fix the issue, you can try restarting your Firestick, resetting your Wi-Fi network, updating the firmware or software, reinstalling the app, or contacting HBO Max support for assistance.

Why won't HBO Max load on my TV? ›

If you run into HBO Max stuck on loading screen, perhaps the app cache is corrupted, which leads to this issue. For Fire TVs, Roku TVs or some Smart TVs running on Android, clearing the cache data is a good method to fix HBO Max not loading. On a Fire TV, go to Settings > Applications > Manage installed application.

How do I download HBO Max on Amazon Prime? ›

As of Fall 2021, HBO Max is no longer available as an add-on service through Amazon Prime Video.

What is the downloader for HBO Max? ›

Open HBO Max on your phone or tablet. Choose an episode or movie that you want to download. Most shows and movies are available to download. Downloads are only available with the Ad-Free plan.

How do I allow downloader to install apps on FireStick? ›

Follow these steps:
 1. Launch your FireStick home screen and navigate to the Settings icon.
 2. Scroll down to the My Fire TV tile and click on it.
 3. Click on Developer Options. ...
 4. Select Install unknown apps. ...
 5. Navigate to Downloader and select it to turn it ON.
Jul 2, 2023

Why can't I download anything on my HBO Max app? ›

If you're having trouble playing a download, try the following: Make sure you're connected to the internet and signed in (your profile should appear in the upper right). Close the HBO Max app. On your phone or tablet, turn on Airplane mode or turn off WiFi.

Why can't i download on HBO Max anymore? ›

Update the HBO Max Version

To update it to the latest version, simply go to the App Store on iOS and Google Play Store on Android and submit "Update". Once you get the latest HBO Max app installed, try to play the downloads or download your desired HBO Max movies again and you probably discover that the error is fixed.

Is HBO Max still not on FireStick? ›

Update your HBO Max App

If you haven't updated your app recently, uninstall the one on your FireStick, then download the latest app. After, launch the app and start streaming to see if the sound is working.

Why can't i install Max on my TV? ›

You might not have enough storage space. HBO Max requires about 10GB of storage space. If you don't have enough storage space, you'll need to free up some space before you can install the app.

What is going on with HBO Max? ›

As of May 23, HBO Max is rebranded and replaced by Max. Users should still be able to access the service using their existing passwords and logins on their devices. You won't pay any more for Max than you did for HBO Max, at least until November 2023.

Can you no longer get HBO Max on Amazon Prime? ›

In September 2021, Amazon pulled HBO Max from their streaming service, Prime Video, after both company's couldn't agree on a new contract. However, HBO Max is back on Amazon's streaming service as a new channel add-on for Prime Video members. Right now, HBO Max is offering a seven-day free trial.

Can I have HBO Max without Amazon Prime? ›

HBO Max is available ad-free for $15.99/month after a free trial for a week. $15.99/month after 7-day free trial. Prime Video is one of the many perks that's included with Amazon Prime memberships. If you're not a Prime member, click here to launch your 30-day free trial ($14.99/month after the free trial ends).

What is the difference between HBO and HBO Max? ›

The biggest difference between HBO Max and HBO is what you can stream. HBO Max. Stream HBO, plus SO much more. The new streaming platform bundles all of HBO together with even more blockbusters, obsession-worthy series, and exclusive Max Originals.

Where is the downloader file on Firestick? ›

The default download folder is /sdcard/Downloader, but this can be changed in the “Settings” section. To open a file on the list, highlight it and press the select (◉) button on your remote, which is the circular center button on the Fire TV remote.

What is the URL for HBO Max? ›

Go to play.hbomax.com and search for the title you want.

How do I stream downloaded movies to my Firestick? ›

Here's how to do it.
 1. In the Fire Tv Stick's Home screen, select Settings.
 2. Navigate to Device and Developer Options.
 3. Set Allow apps from unknown sources to On.
 4. Navigate back to the Fire TV Home screen.
 5. Use Search to find Downloader and select to install it.
Aug 19, 2022

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5317

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.